Една от водещите козметични компании в света – френската Pierre

...
Една от водещите козметични компании в света – френската Pierre
Коментари Харесай

Голяма козметична компания стана жертва на рансъмуер атака

Една от водещите козметични компании в света – френската Pierre Fabre е станала жертва на рансъмуер офанзива, предава Bleeping Computer. Компанията е втората по величина фармацевтична група и втората най-голяма дермо-козметична компания в света. Pierre Fabre създава разнообразни по тип артикули, разпростряли се от лекарства за химиотерапия до артикули за грижа за кожата.

От компанията са споделили неотдавна, че в края на предишния месец са станали жертва на рансъмуер офанзива. Те са съумели да се оправят с нея за по-малко от 24 часа, само че заради риск от разпространяване на зловредната стратегия и в други елементи на мрежата им се е наложило а преустановят краткотрайно част от продуктовите се действия.

„С цел неразпространението на вируса, като защитна мярка и съгласно проекта ни за ръководство на риска, осведомителните системи на групата бяха спрени незабавно. Това докара до последователното, краткотрайно прекъсване на множеството продуктови интензивности (освен продуктовата база в Тарн, Франция, която създава дейни съставки за фармацевтични и козметични продукти“, пишат Pierre Fabre без да прецизират типа на опасността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР