Една от възможните мутации на , подобна на британската, южноафриканската

...
Една от възможните мутации на , подобна на британската, южноафриканската
Коментари Харесай

Откриха нов вариант на коронавируса в Хърватия

Една от вероятните разновидности на, сходна на английската, южноафриканската и бразилската, е открита в Хърватия. Резултатите от секвенирането на целия геном ще бъдат известни след седмица, съобщи министърът на опазването на здравето Вили Берош, представен от БГНЕС.
Бразилският вид е по-слабо инфектиран от южноафриканския, само че тази разновидност на шиповидния протеин се среща във всички варианти, тъй че сега не може да се каже, за коя тъкмо става въпрос, само че най-вероятно ще бъде хърватски вид. Барош изясни, че всеки вид има свои характерни разновидности.
 Изборни указания от Министерство на здравеопазването: Сваляме маската, единствено с цел да ни разпознават Изборни указания от Министерство на здравеопазването: Сваляме маската, единствено с цел да ни разпознават
Документ с указания от 12 страници популяризира здравното министерство. В него са написани инструкции за осъществяване на изборите на 4 а...
От клинична позиция, тази разновидност е открита като част от разбор на 50 проби от 30 януари. Няма клинични параметри, които да демонстрират доста разпространяване на епидемията, акцентира хърватският министър на опазването на здравето. Той уточни, че на това би трябвало да се обърне известно внимание, само че без детайли на сензация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР