Една от причините да очакваме с нетърпение пролетта, със сигурност

...
Една от причините да очакваме с нетърпение пролетта, със сигурност
Коментари Харесай

Simone Rocha x H&M – какво да очакваме от новата дизайнерска колекция?

Една от аргументите да чакаме с неспокойствие пролетта, сигурно е новата дизайнерска колаборация на H&M. След като през 2019 година шведският бранд работи взаимно с, в този момент си сътрудничи със Симон Роша за една капсулна сбирка, в която ще забележим отличителния почерк и креативния път на ирландската дизайнерка. Simone Rocha x H&M ще включва както дамски модели, по този начин и детски и мъжки дрехи. за първи път предлага неща за цялото семейство, които съчетават повсеместен дрешник.
               

Красиви рокли от тюл, костюми с изразена кройка, забележителни плетива, ризи и тренчове, обувки с перлени украшения и блестящи бижута – нейната запазена марка сигурно ще се открои. Ще забележим и нов прочит на нейни основни модели, нещо, което е особено за всяка дизайнерска колаборация на. Дизайнерката преглежда старите си сбирки и деликатно избира обичаните си модели, които съумява да преработи в неустоими нови оферти.

В резултат на което ще се докоснем до блясъка на Тюдорите, дивите цветя, портрети и фотоси на кукли и пиеси, а десените са с флорални претекстове, алено каре и черна бродерия – всички те са създадени особено за сбирката. В плана се включва и актрисата Дейзи Едгар Джоунс, която гледахме в хитовия сериал.  
               

„ Толкова се вълнувам да си подпомагам с H&M за тази толкоз специфична сбирка. Тя е един същински празник на марката ми и въздействията, които оформиха моя път. Като дизайнер, а и като клиент, съм почитател на дизайнерските колаборации на H&M “, споделя самата Симон Роша. Тази година тя чества и десетилетие от основаването на своята марка, което е необикновено достижение за самостоятелния лондонски бранд.

„ Следим работата на Симон Роша от известно време. Това съдействие предлага на нова публика да има специфична история на дизайна. Вдъхновени сме да работим с дизайнер, който обръща такова внимание на актуалната женственост и има такава ангажираност към съвършенството в детайла на дизайна. Всеки модел от сбирката е неповторим, резултат от дългогодишна работа и подробно проучване “, споделя Ан-Софи Йохансон от H&M, а датата, на която ще бъде пусната сбирката, е 11 март.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР