Една от причините да обичаме толкова много лятото, е именно

...
Една от причините да обичаме толкова много лятото, е именно
Коментари Харесай

Летните рокли на Дженифър Лопес

Една от аргументите да обичаме толкоз доста лятото, е точно опцията да носим обичаните си рокли. Понякога обаче се лутаме какво тъкмо да изберем, по тази причина постоянно е вдъхновяващо да надникнем в дрешника на звездите. Точно както го вършим постоянно с този на Дженифър Лопес. Сега обръщаме още веднъж взор към нея, тъй като в последно време тя се появява с разнообразни рокли и всяка една носи своя сексапил, наклонност и въпреки всичко грациозност.

Една от тях е роклята с гол тил, която е подобаваща за горещите летни дни. Моделът на Venroy, който носи самата Джей Ло се откроява и с отвесните си райета, за които през вчерашния ден ви припомнихме какъв брой елементарно издължават силуета. Харесахме и макси роклята с графичен принт на La DoubleJ, която е с по-свободен контур, а певицата я е комбинирала с високи токчета и цветна чанта, която дава прелестен акцент на тоалета.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от  (@jlo_uniquelove)

Няма по какъв начин да минем без красивите флорални претекстове, които постоянно носят слънчево въодушевление и доза ретро лъх. Тъй като внасят глътка независимост в летния ни дрешник, тези рокли още веднъж ще се открояват този сезон, без значение дали ще изберем мини, миди или макси модел. Една от тези, които Дженифър Лопес носи, се отличава и по деколтето вид „ лодка “. Един тренд, който Бриджит Бардо постанова още през 60-те години на предишния век и който това лято се завърна, както ви показахме неотдавна.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlopezaesthetic)

Повече от съвременна, дънковата рокля, носена от Дженифър Лопес, е другото, в което си заслужава да влагаме. Носейки чарът от 70-те години, тя е един от тези модели, които бихме носили всяко лято. И в случай че имате потребност от по-официална рокля, то тази в бяло, с която певицата се появи неотдавна е съвършена даже и за булчинска. Но пък ще стои извънредно изтънчено и на някоя вечеря под звездите край брега на морето.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от (@jlo_uniquelove)

 
Роклята, която ще виждаме на всички места този сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР