Една от претендентките в "Ергенът" Благовеста Бонбонова е стара познайница

...
Една от претендентките в "Ергенът" Благовеста Бонбонова е стара познайница
Коментари Харесай

Пикантни подробности за участничка в Ергенът

Една от претендентките в "Ергенът " Благовеста Бонбонова е остаряла познайница на жълтата хроника.

Участничката, която единствена не сдържа сълзите си от неспокойствие в желанието да бетонира изявата си в шоуто се пласира дълго време измежду спортисти.

Преди да влезе в борбата за сърцето на Виктор, тя е имала дългогодишна връзка с футболиста на "Левски " и казахстанския "Окжетпес " (Кокшетау) Пламен Димов. Любовната им идилия обаче завършила след осем години общуване под един покрив.

Кариерата на миловидното миньонче стартира като танцьорка в нощните клубове, а след това става известна след присъединяване в състезанието "Мис Плеймейт ". През 2011-а Бонбонова изгрява на корицата на българското издание на списание "Maxim ". Напористата брюнетка се опита да пробие на страниците на немския "Плейбой " и даже бе определена за момиче на месеца през март 2013.

 undefined

Приписвани са й връзки и с предприемачи, и политици, само че сексапилната хала не признава нищо за персоналния си живот. Единствено обявява връзката с футболиста, с който завършиха преди към две години. Затова и Благовеста, чиято фамилия е Цакова, само че стана известна като Бонбонова се впусна в новото предизвикателство да си търси мъж посредством риалити шоу. Това е и съвършен вид да се изрекламира като свободна жена, без значение дали ще завоюва успеха в "Ергенът ", написа Хотнюз.

Още преди години брюнетката се зарече, че стопира с голите фотоси. Тя се впусна и в киното, като имаше дребна епизодична роля в сериала "Под прикритие ". "Не бих взела участие в гола сцена в киното. Може би пораснах и отмина времето, в което ми доставяше наслаждение да се фотографирам без облекла ", добави хубавицата, която в миналото е танцувала в нощни заведения.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР