Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви

...
Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви
Коментари Харесай

Според Гълъб Донев политиците трябва да представят по-добра версия на коалиция от преди

Една от главните задания на служебното държавно управление беше да приготви и провежда провеждането на предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Това регистрира министър председателят Гълъб Донев при започване на днешното държавно съвещание.
 
Той поздрави министрите за добре свършената работа. Спокойно и транспарантно са минали изборите и основни нарушавания не са били установени, съгласно него.
 
Гражданите показаха свободно своя избор и желания, добави той. Резултатите показвали абсолютно картина, за която той призовавал да се мисли, с цел да не се губи скъпото време от двата месеца сред август и октомври.
 
Българските гласоподаватели, които са подкрепили някого, тези, които да дали своят вот с " не поддържам никого " и отказалите да идат до урните, съгласно премиера, решили, че съдружната формула е неизбежна.
 
Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на " не поддържам никого " са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание ", регистрира още министър председателят.
 
Не подкрепящите никого и негласуващите претендирали политиците да предложат своя по-добра версия.
Гълъб Донев въпреки всичко настоя, че се надява 48-ия парламент да има дълъг живот.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР