Една от основните ни цели ще бъде да работим заедно

...
Една от основните ни цели ще бъде да работим заедно
Коментари Харесай

Посланикът на Словения защити интеграцията на Западните Балкани

Една от главните ни цели ще бъде да работим дружно с всички държави-членки за по-устойчива Европа, която ще бъде по-добре готова за бъдещите провокации, сподели Н.Пр. Анжей Франгеш, дипломат на Словения у нас, в изявление за Българска телеграфна агенция във връзка началото на Словенското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Според него най-големият урок от пандемията е, че солидарността, съдействието и координацията са били от решаващо значение. Европейски Съюз се промени и реализира доста от началото на пандемията, счита той.

Посланик Франгеш уточни още, че Словения постоянно е подкрепяла евроинтеграцията на Западните Балкани и ще се стреми да способства за продължение на процеса на разширение на Европейски Съюз. В тази връзка ще подкрепим и продължаването на политическия разговор сред и със страните от района, означи той.

Туризмът беше една от най-засегнатите от пандемията сфери, надяваме се, че въвеждането на цифровия документ на Европейски Съюз ще улесни пътуванията, разяснява оше Анжей Франгеш. Имах доста благоприятни условия да опозная България освен като дипломат, само че и дружно със фамилията си като екскурзиант. Това е страхотна страна с невероятна история, красива природа и общителни и гостоприемни хора, която откровено мога да препоръчам на всички да посетят, означи посланикът на Словения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР