Една от най-ярките звезди в света на оперното изкуство, Пласидо

...
Една от най-ярките звезди в света на оперното изкуство, Пласидо
Коментари Харесай

Пласидо Доминго: Посветих се на операта и подкрепата на нови таланти в нея

Една от най-ярките звезди в света на оперното изкуство, Пласидо Доминго , изпрати специфичен привет за 20-ия рожден ден на ПРОФОН.
Маестрото адресира сътрудниците си от българското сдружение за групово ръководство на правата на продуцентите и музикалните актьори в качеството си на почетен ръководител на IFPI (Mеждународната федерация на звукозаписната индустрия). „ Трудът на артистите и продуцентите има стойност и това е посланието, което би трябвало да споделяме на всички места . Искам да поздравя българските си сътрудници от ПРОФОН за напъните, които са положили през последните 20 години. Защитавайте цената на музиката още доста години напред! “, споделя във видео обръщението си деветкратният притежател на „ Грами “, оповестиха от сдружението.
Посветих целия си живот на операта и на желанието да поддържам нови гении в нея, измежду тях и много брилянтни гласове от България . Ето за какво прелестно познавам разликата, която музиката основава в нашия свят, и какъв брой огромно самопризнание и почит заслужават напъните на всички, които я извършват или влагат в нейното основаване “, безапелационен е тенорът.

Припомняме, че ПРОФОН отбелязва 20-тата си годишнина с поредност интензивности под слогана „ Музиката основава разликата “, които стартираха през август с озвучаване на основни публични места. Плейлисти с най-хубавото от българската музика за последните две десетилетия променяха ритъма на деня за посетителите на туристически обекти, жп гари и централни улици в Бургас, София и Варна.
Специално за празника ПРОФОН придвижи любовта си към музиката и в Instagram, където в серия колажи почитателите могат да видят метаморфозите на обичаните си български реализатори за интервал преди 20 години и в този момент. В настоящата Фейсбук акция на сдружението през октомври всеки, споделил своята история с ария на тематика „ Музиката основава разликата “, има късмет да завоюва два билета за част от най-горещите концерти на български реализатори тази есен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР