Една от най-успешните бетинг компании в България - , има

...
Една от най-успешните бетинг компании в България - , има
Коментари Харесай

еfbet стартира нова кампания с вълнуващи награди

Една от най-успешните бетинг компании в България - , има нова акция, която несъмнено сграбчва окото. Тя идва малко след 30-годишнината на интернационалния бранд efbet , като рожденикът се заиграва с цифрата, което бележи юбилея, и сега даже можем да видим наличието на 30% повече бонус.
През януари 2021 година започва огромна акция, която бързо се подреди измежду най-разпознаваемите у нас, като за това значително способства присъединяване на имена, които се радват на необятен интерес у нас. Както е известно, марката е общоприет спонсор на първото равнище на българския футбол у нас - " efbet Лига ", както и на редица други спортни федерации и имена. Именно заради това, резонно операторът подбра български спортисти и звезди за акцията. Главни настоящи лица са Николета Лозанова, Николай Михайлов и Валери Божинов, като главен лайтмотив на рекламата е " До всеки същински състезател стои различен състезател ".
Кампанията, почнала с тийзър, може да се похвали с обстоятелството, че е дело на една от най-успешните креативен организации - " SaatchiSaatchi ". Кампанията може да се похвали с голям интерес и чудесно качество на продукция, а за това свидетелстват многото последвали мнения и необятният отзив в интернет пространството. Видеото ловко съчетава по положителен метод шеговитото с мотивиращото, като точно такова влияние оставят 40-секундните фрагменти у аудиторията.
Това обаче не е всичко от efbet - с изключение на имиджовата акция и все по-атрактивните
бонуси и оферти, има налични и тематични игри и предложения. Например през месец февруари, в който ще се организира първият за годината шампионат от Големия шлем в тениса - Australian Open, българският букмейкър тематично подарява 28 тенис ракети HEAD - висок клас. За романтиците - взето е поради и че това е месецът на любовта.
Играта се организира във профила на букмейкъра. Логично, интервалът на играта съответствува с датата на осъществяване на шампионата (от 8 до 21 февруари). Колкото до препратката към месеца на любовта - помислено е и за двата пола, както а мощния, който най-често се асоциира със спортните събития и
залагания (за присъединяване за една от 14 мъжки тенис ракети), по този начин и за нежния пол (за присъединяване за една от 14 дамски тенис ракети).
Пълните условия на играта можете да видите в страницата на efbet , където на 25 февруари ще бъдат оповестени и спечелилите, или .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР