Една от най-сексапилните дами в българския футбол се похвали с

...
Една от най-сексапилните дами в българския футбол се похвали с
Коментари Харесай

Психоложката на наш футболен грант с чисто нов бюст

Една от най-сексапилните дами в българския футбол се похвали с нови цици. Психоложката на ЦСКА 1948 Лилия Стефанова наля силиконов бюст за кеф на обожателите й, както и на футболистите.

Лили е сложила не доста огромни, само че стегнати импланти, видяха незабавно играчите, които психоложката надъхва за мачовете. Терапиите на Стефанова имат потвърден резултат още от времето, когато тя работи за " Локомотив " (Пд) и националния тим.

Сексапилната русокоска към този момент е и телевизионна водеща, като има свое предаване в WnessTV. Лили не крие, че вае тялото си във фитнеса и не пропуща да се снима за обществените мрежи по какъв начин се поти в залата. Преди време Лили бе упрекната от плеймейтката Николета Лозанова, че е прекомерно близка с играчите.

" Всичко зависи от границите, които се слагат. Играчите от ЦСКА 1948 ме възприемат като престиж. Когато прекарваме доста дълго време дружно, имаме лагери по 40-50 дни, към този момент всеки стопира да гледа на другия като на полов обект. Недостъпна съм за моите пациенти в този аспект и те могат да го потвърдят ", признава Стефанова, написа " България Днес ".

" Хората имат неверни показа. Визията трае 5 минути и в случай че по-късно не можеш да ги задържиш с харизма и разсъдък, те няма да се върнат. Нямаме тематика табу с футболистите. Говорим си за всичко в живота ", прибавя сексапилната психоложка. За отчаяние на почитателите й Лили си има сериозен другар до себе си от дълги години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР