Една от най-популярните и обичани турски актриси празнува днес рожден

...
Една от най-популярните и обичани турски актриси празнува днес рожден
Коментари Харесай

Тя е все така прекрасна и на 40: Познавате я като Бихтер от Забраненият плод и Фатмагюл от Пепел от рози

Една от най-популярните и обичани турски актриси чества през днешния ден рожден ден, научи Sofia24.bg . Берен Саат е родена на 26 февруари 1984 година в Анкара. Тя е измежду най-харесваните актриси и у нас, като е позната на феновете като Бихтер от " Забраненият плод " и Фатмагюл от " Пепел от рози ". Берен Саат е притежател на много влиятелни награди. Удостоена е три пъти със " Златната пеперуда “.  

През 2013 година взе участие в турската версия на сериала " Отмъщението “, излъчен в България със заглавието " Спасението “. През 2013 година е определена за жена на годината от GQ. В открития през 2016 година музей на Мадам Тюсо в Истанбул, единствената восъчна фигура на турска актриса е на Берен Саат.

Във " Великолепния век " тя пресъздава в първи сезон на поредицата облика на Кьосем Султан, която е единствената жена управлявала независимо Османската империя. 

Последният огромен план в който взе участие е филмът Last Call for Istanbul, където си партнира с Къванч Татлъту. Двамата за последно бяха дружно на снимачната площадка на сериала " Забранения плод " преди към 13 години.

По самопризнание на самата Берен Саат, в живота ѝ е имало една огромна любов – Ефе, с който тя се е срещала три години и той я е подтикнал да стане актриса. 2004 година Ефе умира след случай. На 29 юли 2014 година Берен подвига женитба с известния турски артист Кенан Догулу. Двамата се женят в Лос Анджелис. Съпругът й има сполучлива кариера на три континента. И затова двойката през огромна част от времето живее отвън Турция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР