Една от най-обсъжданите участнички в Игри на волята направи брутално

...
Една от най-обсъжданите участнички в Игри на волята направи брутално
Коментари Харесай

Игрите: Вили унижи жестоко Мартин Елвиса

Една от най-обсъжданите участнички в " Игри на волята " направи брутално изявление, което беше на процедура апел към продукцията милионерът Мартин Николов - Елвиса да не отива на край. Виолета, която е на ръба да отпадне от конкуренцията поради травми и болки в краката и тялото, с последни сили " ужили " покерджията и притежател на заведения.

" Какво позитивно ще покаже Мартин на България? Кои са позитивните му качества, с които той да даде образец на някого? Ами аз не мога да се сетя за нито едно! " С това октровение Вили се обоснова, че Марто няма място в наближаващия край. Думите й пристигнаха след следващото прехвърчане на искри сред двамата участници.

Мартин обаче, не й остана задължен и отговори: " Като си толкоз мощна, за какво не си потегли по-рано? "

Въпреки раздора Гладиаторите играха много сплутено в борбата за територия. Тоо не стигна до победа точно поради Виолета, която беше явно доста и безусловно куцаше.

Междувременно стана ясно, че Чистилището се връща като локация в " Игрите ". Падналият сред Дунев и Рълев отива таман там. Очевидно продукцията е решила до последно да изненадва феновете и участниците с всевъзможни тествания и обрати.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР