Една от най-оборотните компании в попфолк гилдията Пайнер остана без

...
Една от най-оборотните компании в попфолк гилдията Пайнер остана без
Коментари Харесай

Криза в попфолка: Още две култови певици напуснаха Пайнер С...

Една от най-оборотните компании в попфолк гилдията " Пайнер " остана без още две певици, които напуснаха музикалното семейство. Редиците на компанията се разредиха откакто солидна численост реализатори си потеглиха. Сред тях са Деси Слава, Емилия, Магда, Малина, Есил Дюран, Кали... Галена също е без контракт в димитровградската компания още през юни предходната година.

Една от огромните звезди на " Пайнер " към този момент не участва в каталога им с реализатори. Оказва се, че чалга фурията Гергана май няма желание да продължи да се занимава с музика в бъдеще.

Певицата, която единствено за една нощ стана същинска сензация с дебютната си ария " Губя те постепенно ", се е преориентирала към друга специалност и тихомълком е напуснала димитровградската компания. Барбито на попфолка, която приключи екология в Софийския университет, желала да се развива точно в тази сфера, разясняват от обкръжението й.



В каталога на димитровградската компания не участва и друго паметно име от зората на фолка, написа " Блиц ". Става въпрос за Силвия, която преди време се прочу като певицата с най-големия натурален бюст. Нейната кариера също от дълго време залезе и очевидно е решила дефинитивно да скъса с шоубизнеса и музикалните си изяви.

Изглежда, че и Галин не е в компанията, защото под неговото име написа гост-изпълнител. Явно той въпреки всичко е запазил положителния звук с откривателите си и продължава да работи взаимно с тях под някаква форма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР