Една от най-любимите подправки в кулинарията, това е магданозът. Неговата

...
Една от най-любимите подправки в кулинарията, това е магданозът. Неговата
Коментари Харесай

С този трик магданозът ще е като току – що откъснат дори седмици, след като е стоял в хладилника

Една от най-любимите подправки в кулинарията, това е магданозът. Неговата витална нотка, мирис и усет придават комплектност на всяко едно ядене.

Често пъти го използваме като сурогат на кориандъра, както и босилека. Обикновено се предлага на огромни връзки, които в доста от случаите не съумяваме да използваме за едно ядене.

Как да съхраним останалия магданоз, тъй че той да бъде пресен за дълго време?

Можете да замразите магданоза и той да резервира вкусовите си качества и потребните субстанции, само че стига това да бъде направено по верен метод.

Днес ще ви издадем тайната за запазване на магданоза.

Най-напред се заемете с почистването на подправката. За да сте сигурни, че всички нечистотии ще изпаднат от него, предлагаме да напълните купа с вода и да поставите връзката с листата надолу. Започнете да движите наляво и надясно, с цел да се измие доста добре.

Веднага по-късно го подсушете. За задачата използвайте кухненска хартия. Може даже да притиснете листата към хартията, тъй че непотребната вода да попие в нея.
 Не е за поверие по какъв начин с тази фалшификация главоболието изчезва Не е за поверие по какъв начин с тази фалшификация главоболието изчезва
Главоболието и мигрената съумяват да причинят на човек невиждан дискомфорт. Всеки е попадал в обстановка, в която изпитва мощно напрежение...

След това започнете да отделяте листата от стъблата, само че това би трябвало да се направи акуратно, тъй че да не ги наранявате. Помнете, че в стъблата на магданоза е по-силният мирис. Ако вие сте фенове на него, дружно с листата, можете да нарежете и стъблата. В случай, че предпочитате ароматът да е уравновесен и прелестен, нарежете само листата на растението.

Започнете да режете листата. За това ще ви би трябвало малко повече време, защото те би трябвало да са накълцани на доста, доста ситно. След като се уверите, че те са изцяло сухи, поставете ги в найлонов плик и ги съхранявайте в камерата.

Много е значимо да употребявате специфичен плик за заледяване, който да е с цип.

Това е методът да запазите усета на магданоза за колкото се може по-дълго време. Опитайте и няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР