Една от най-коментираните теми покрай предстоящия сезон на най-хитовото реалити

...
Една от най-коментираните теми покрай предстоящия сезон на най-хитовото реалити
Коментари Харесай

ВИП Брадър съди Мегз

Една от най-коментираните тематики около идния сезон на най-хитовото реалити у нас – „ ВИП Брадър “ е влизането на топ дизайнерката МЕГЗ.

Припомняме, че предходната седмица изтече информация, че Мегз е първият ВИП съквартирант, който ще прекрачи къщата след по-малко от месец. Самата тя бе споделила информацията в профилите си в обществените мрежи и провокира хиляди мнения. Час по-късно дизайнерката изтри изявленията без пояснение. А страницата, първоизточник на обявата, се оказа подправен профил.

Това по никакъв начин не се харесало на Големия Брат. На Нико Тупарев към този момент му е писнало от сходни спекулации и е решил този път да потърси отмъщение. Продуцентите на предаването са предявили иск за 100 000 за подправен ПР против Каканашева. Сумата напълно не е инцидентна, тъкмо толкоз отхвърли Каканашева тази година за влизането си в предаването.



Оказва се, че за втора поредна година Мегз прави продуцентите на маймуни като извлича оптимален ПР на гърба на предаването, а след това се измъква хитро и анулира влизането си. Този номер можеше да мине и тази година, само че Каканашева тотално прекали като показа обявата, че влиза и в този момент няма да и се размине и ще би трябвало да си заплати солено.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР