Една от най-известните турски актриси - Зерин Текиндор, се завръща

...
Една от най-известните турски актриси - Зерин Текиндор, се завръща
Коментари Харесай

Една от най-известните турски актриси се завръща на екран

Една от най-известните турски актриси - Зерин Текиндор, се завръща на екран. Тя ще се включи в нов сериал " Сто години чудеса ". Текиндор е родена на 5 август 1964 година в турския град Бурхание. През 1985 година приключва компетентност театрални изкуства в университета Хаджеттепе. През същата година стартира да работи като стажантка в общинския спектакъл в Адана. Текиндор и по-голямата й сестра Ферин са отгледани от майка им. Бащата на актрисата умира, когато тя е едвам на седем години. По-късно фамилията се реалокира в Анкара. 

На българските фенове е позната с функциите си във филми като: Мадмоазел Дениз Дьо Куртон от " Забраненият плод ", Гюлтен Чаяк от " Север Юг ", Емине от " С Русия в сърцето " и и Лейля Аджемзаде от " Черна обич ".

Хилал Сарал е режисьор на новата поредицата " Сто години на чудеса “. Сериалът, чийто сюжет е написан от Нуран Еврен Шит, ще излиза пред публиката всяка четвъртък вечер в Турция. Ето кои са актьорите, които ще вземат участие? Освен Зерин Текиндор вземат участие още известните и у нас Биркан Сокуллу, Ебру Шахин, Неджип Мемили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР