Една от най-известните руски песни - Кали́нка, звуча на предизборен

...
Една от най-известните руски песни - Кали́нка, звуча на предизборен
Коментари Харесай

Промяната в Силистра: Калинка, калинка, калинка моя!

Една от най-известните съветски песни - " Кали́нка ", звуча на избирателен концерт на „ Продължаваме промяната “ в Силистра

От фрагментите се вижда, че най-отпред в публиката някогашният министър председател Кирил Петков се любува на съветската печен с широка усмивка.

" Калинка " е класика за руснаците. Народната ария е добила известност и като детска песничка, а една от най-известните ѝ тълкования е в осъществяване на Хора на Червената войска.

" Ами, не! Не е фалшив. Това е записът от откриването на акцията на Политическа партия в Силистра.

Както писах нощес, преди да допускам на контрафейка, че е фалшив, това доста нелепа обстановка. По-неподходящо от това, да си тактуваш на " Калинка моя " би било само да си тананикаш с усмивка на " Красная войска всех сильней " или " несокрушимая и легендарная "... Ако има ранглиста на най-глупави политически неточности по време на изборите - откриването на акцията на Продължаваме Промяната в Силистра сигурно ще се бори за наградата.

Видеото е редактирано. Синхронизирах аудиото и видеото, колкото можах с подръчни средства. Увеличил съм и формата, с цел да може елементарно да се чете по устните на артистите.

Енджой, тъй като е свалено от Политическа партия, а страницата им в Силистра я няма. ", написа известният блогър Асен Генов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР