Една от най-известните холивудски актриси и главна героиня в едноименния

...
Една от най-известните холивудски актриси и главна героиня в едноименния
Коментари Харесай

Джулия Робъртс възпитава децата си по изключително строг начин

Една от най-известните холивудски актриси и основна героиня в едноименния филм „ Хубава жена “ – Джулия Робъртс, се сблъска с майчинството в относително късна възраст. Тя е на петдесет и една години и несъмнено методът, по който отглежда и възпитава децата си демонстрира, че има доста строги и непреклонни възгледи за майчинството.

Както всяка известна персона, по този начин и Джулия Робъртс желае да обезпечи на децата си обикновено и умерено детство, което по никакъв метод да не бъде повлияно от това, че нейният живот е под светлините на прожекторите. Именно по тази причина, тя заобикаля да се появява по всемирски събития в компанията на фамилията си.

За разлика от доста други известни лица, Робъртс не е трансферирала отговорностите към децата си на детегледачка, макар натоварения си график. Тя желае да се грижи напълно за своите чеда и те да се радват точно на нейното наличие вкъщи. Освен това, по този метод ще може да взе участие напълно във възпитанието им, а по нейни думи това за нея е доста значимо и даже признава, че е доста строга майка.

„ Имах шанса да се омъжа за мъжа на живота си и имам три невероятни деца. Но аз съм строга майка. Не си изпускам нервите, само че за мен е значимо децата да знаят какви са границите, които не трябва да минават. Ако създадат някоя пакост обаче, в никакъв случай не прибягвам към санкции. Предпочитам да беседвам с тях. Пък и си мисля, че моето съществено изражение е задоволително огромно наказване за тях “, признава актрисата в свое скорошно изявление.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР