Една от най-интересните участнички в новия сезон на Мастършеф е

...
Една от най-интересните участнички в новия сезон на Мастършеф е
Коментари Харесай

Участничка в Мастършеф лъсна разголена

Една от най-интересните участнички в новия сезон на Мастършеф е Валерия Докузова. Родена в Симитли, само че живееща в столицата, Валерия към този момент е позната от участията си в фешън ревюта, уебсериал и като инструктор по танци.

Макар досега представянето й в шоуто да е непрекъснато под въпрос, хубавицата към този момент събира забележителна фенска маса. Причина за това може да са и фотосите, които понякога пуска в обществената мрежа Инстаграм, написа topnovini.bg.

" Започва да готви от дребна в пекарната на майка си, а по-късно - да се занимава с изкуство. Учи хореография, рисува, снимала се е в разнообразни реклами, фотосесии и on-line сериали. Но макар разностранните си ползи, готвенето постоянно е било значима част от живота й ", споделя визитката на 28-годишната Валерия в уеб страницата на шоуто.

" За себе си подготвя здравословни ястия, които й оказват помощ да бъде във форма, само че за мъжа до себе си готви „ изкусително вкусно ” с продукти-афродизиаци. Валерия мечтае да завоюва MasterChef и да отвори още веднъж фамилната пекарна " се споделя още в информацията за хубавицата. Съдейки от късите данни за нея, Валерия има мъж до себе си. До момента обаче не е ясно кой е той и в профила си младата дама не споделя фотоси с него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР