Една от най-големите спортни звезди в света, фигуристът Евгений Плющенко,

...
Една от най-големите спортни звезди в света, фигуристът Евгений Плющенко,
Коментари Харесай

Евгений Плющенко: "Не ставам за политик. Разбирам малко от лед"

Една от най-големите спортни звезди в света, фигуристът Евгений Плющенко, е в България. Той е тук дружно със своята академия " Ангелите на Плющенко " и тренира на неповторимата ледена пързалка в Кранево в първокласния комплекс " Терма Еко ", заяви самият той пред уеб страницата narodensport.eu. Плющенко е повторен олимпийски първенец, сребърен медалист от Олимпийски игри, троент международен първенец и седемкратен европейски първенец.

Отличията му от други интернационалните шампионати и Гран При вериги са стотици.

Сега Плющенко намира своето предопределение в работата с деца " С персонални средства, не с държавни, построявам огромна спортна зала за фигурно пързаляне в Москва.

Желаещите да упражняват при мен са доста и върша голям комплекс, с цел да мога да работя с децата ", твърди Плющенко.

``За първи път с нашата академия сме в България, за първи път пристигам тук като треньор. Доволен съм от изискванията тук, качеството на леда е положително, базата ме изненада, всичко е страхотно``, показа той за идването си в България.

Плющенко разкри и проектите си за идната година: ``Надявам се съдействието ни да бъде дълго и да възнамерявам да дойда тук и през идната година с стратегия и освен а и със своя тим и екип``.

Абревиатурата на тима е ``Ангелите на Плющенко``, в действителност ли ви се работи с деца а не се занимавате с други неща и какво научавате от тях запитан бе Плющенко.

``Искама да кажа,че всички деца са Ангели и по тази причина тима ни носи това име, имаме разнообразни деца на друго равнище. Ние сме отворени за всички деца само че би трябвало да знаете местата към този момент са все по малко. Имам проекти да открия собствен мразовит замък с хотелска част и ледена сцена с цел да работя по компактно с децата``.

Той счита, че треньорската работа е неговото бъдеще. " Бил съм народен представител, ефирен водещ. Искам да Ви кажа, че това не е за мен. Разбирам малко от лед и желая да работя в тази посока ", декларира в закачлив звук Плющенко.

И споделя очаквайте ни идната година още веднъж тук за по дълго ще създадем и реклама с цел да схванат повече хора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР