Една от най-големите фенски фракции на Левски изрази недоволството си

...
Една от най-големите фенски фракции на Левски изрази недоволството си
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Кога на Гонзо паднете...

Една от най-големите фенски фракции на Левски изрази недоволството си от държанието на управлението на „ сините ”, поради декларацията против една от легендите на клуба Георги Иванов-Гонзо.

Организация „ Ултрас Левски “, разгласява в обществените мрежи позицията си в поддръжка на някогашния нападател на отбора от стадион „ Георги Аспарухов ”.

От " Ултрас Левски " реагираха по следния метод:

" Нашата организация твърдо се опълчва на днешната " позиция ", изразена в формалните канали на ПФК Левски, по отношение на една от легендите на нашия древен клуб - Георги Иванов.

Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато би трябвало да се нападне " наш ". Не излиза наяве кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да " осъжда " изявление на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от подтекста, в което се твърди, че в националния тим би трябвало да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби. Нима това не е по този начин и клубът ни осъжда това? Нима това сега е най-големия проблем на ПФК Левски? 

Очевидно най-лесно е да хвърляме тиня върху нашите митове, до момента в който добродушно и услужливо си мълчим против тези, които с години бълват лай*а върху тима и неговите последователи!

Призоваваме администрацията на ПФК " Левски " да се концентрира върху големите проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като честен стожер и последна правосъдна инстанция!

Кога на Гонзо паднете, паднете.... "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР