Една от най-добрите български волейболистки Добриана Рабаджиева даде специално интервю

...
Една от най-добрите български волейболистки Добриана Рабаджиева даде специално интервю
Коментари Харесай

Доби: Коронавирусът върви след мен, но се връщам в Китай, защото се чувствам добре

Една от най-хубавите български волейболистки Добриана Рабаджиева даде особено изявление за dsport и Дарик радио, в което приказва за обстановката към себе си и за какво коронавирусът върви след нея. В последните месеци Рабаджиева игра в Бразилия, само че се върна у нас поради пандемията, а напълно скоро ще се завърне в Китай.

" Вкъщи съм, в моето родно селце, упражнявам си, сготвям се за идващия сезон, работя както до момента, не се е трансформирал доста моя метод на живот за една година ", стартира тя и описа за престоя в Бразилия.
 Добриана Рабаджиева: Не бях в националния поради бившето управление на федерацията
" За страдание бях в Бразилия като изключителното състояние стартира и нямаше никакви случаи, когато там всичко бе затворено. Мислех, че ще успеем да приключим шампионата, само че всичко стана за два дни. На 19 март ни оповестиха, че няма да има състезание, че завършва и по допустимо най-бързия метод да се прибираме по родните места. На 20-и към този момент бях в самолета. Много неприятна обстановка за жалост, само че значимото е да сме здрави ".
 Доби Рабаджиева още веднъж ще играе в Китай
" За двата месеца тимът там имаше огромно израстване, съумях да оказа помощ на тима, да уравновесявам играта. Спечелихме, огромен триумф беше за тима, че за втора година завоюва южното състезание, което даде квота за Световното клубно състезание, което не знам дали ще се организира. Завършихме трети, само че бяхме на точка след първия. Три тима цялостен сезон се гонят и не се знаеше кой ще приключи първи. Ако бяхме останали до дъно, имахме огромна опция да играем за шампионската купа, само че коронавирусът не ни разреши ".
 Доби Рабаджиева с прочувствена признателност към Минас
" Да, коронавирусът върви след мен. Ние свършихме в Китай на 11 януари и аз на 16-и се прибрах към България. След 2-3 дни споделиха, че всичко в Китай е затворено, имах огромен шанс. Докато бях там нищо не се говореше за ковид, всичко си течеше обикновено. Аз доста се изненадах като споделиха, че затварят Китай поради този вирус ".
 Доби Рабаджиева: Залите в Бразилия се пълнят 2 часа преди мач
А по кое време ще тръгне към Китай и за какво за трета поредна година ще играе за Гуанджоу Евъргранд? " Към Китай, чакам още информация от треньорите ми, които са заседнали във Франция и нямат право да се прибират в Китай, само че мисля, че при започване на август. Още чакат формалните дати по кое време шампионата ще стартира ".
 Добриана Рабаджиева: Ако не бях си тръгнала от националния тим, може би нямаше да играя волейбол
" Там се усещам доста добре, доста добре ми въздейства климатът на Китай, тимът ми харесва. Треньорският щаб, има добра симбиоза сред девойките. Първенството на Китай е доста малко, което ми дава опция да отида и в друга страна. Сбъдна ми се фантазията да играя в Бразилия. Има си своите преимущество, само че най-много поради отношението. Там манталитетът е напълно друг. Аз елементарно се приспособявам, не съм имала проблеми и с храната. Аз се сготвям цяло лято физически, с цел да устоя на натоварванията. Много ми подхожда методът на живот и безусловно всичко ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР