Една от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на риалити формата

...
Една от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на риалити формата
Коментари Харесай

Фитнес шампионката Елена от Игри на волята изпоти мрежата - slava.bg

Една от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на риалити формата "Игри на волята " - Елена Боянова изпоти обществените мрежи с прелестите си. Ултра стегнатата фигура на бодибилдинг инструкторката се дължи, несъмнено, на манията й по фитнеса. Тя е и балканска и републиканска шампионка по фитнес и бодибилдинг, което е едно от нещата, приковали вниманието върху нея.

Изпънатото и плътно тяло Елена поддържа с тренировки 6 пъти седмично, дава отмора на мускулите единствено веднъж. "Страдах, обичах, завоювах, изгубих, усещах, плаках, усмихвах се, болеше ме, греех... Колкото и сказуеми, епитети имена, съществителни да употребявам, все няма да е задоволително. Нито в персонален, нито в спортен проект. След няколко гръмки рухвания на земята последва изправяне, още повече усмивки и още по-яки страсти.

Станах първенец... не просто Шампион, а Балкански първенец! Струваше ли си болката, и паденията които претърпях? Определено да! ", споделя искрено в своя онлайн блог Боянова, която тренира млади девойки да надминават нейните достижения в категорията бикини фитнес.

Любовта към спорта и упоритостта спортистката наследява от починалия си татко.

"Той постоянно ми споделяше и показваше, че би трябвало да съм добра, да върша положително и да мисля положително. Смисъл в друго няма. Детското в себе си би трябвало да пазите цялостен живот, в случай че щете и на 80 година да станете. Това е най-чистата страст. Да цените и да се радвате на дребните неща, тъкмо както вършат децата. Аз постоянно ще го вардя в сърцето си.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР