Една от най-атрактивните състезателки по художествена гимнастика на Русия Александра

...
Една от най-атрактивните състезателки по художествена гимнастика на Русия Александра
Коментари Харесай

Саша Солдатова припадна, под въпрос е за Световното

Една от най-атрактивните състезателки по художествена гимнастика на Русия Александра Солдатова е припаднала по време на Световната Чалъндж купа в Португалия. Новината заяви персоналният треньор на националката Анна Дяченко.

Поради тази причина присъединяване ѝ на идното Световно състезание в Баку, Азербайджан, от 16 до 22 септември е под въпрос. Тя една от трите самостоятелни гимнастички на Русия, които са декларирани за надпреварата.

„ След едно от упражненията ѝ стана неприятно, притъмняло ѝ на очите, загуби схващане, по тази причина единственото вярно решение беше да прекратим присъединяване ѝ”, показа наставникът на Александра Солдатова.

„ Решението, дали Саша ще се възвърне за Световното състезание, ще вземе персонално Ирина Винер (старши треньорът на националния тим на Русия). Саша се старае и поставя всички старания, само че решението ще бъде на старши треньора”, добави Дяченко.

21-годишната Саша Солдатова е четирикратна международна шампионка, като има три сребърни медала и един бронзов. От Европейски шампионати грацията има три златни оценки и още четири сребърни.

Другите две съществени състезателки от националния тим на Русия, на които се разпореждат огромни очаквания за идния шампионат, са сестрите Аверини – Дина и Арина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР