Една от легендите на бургаския футбол – вратарят от славния

...
Една от легендите на бургаския футбол – вратарят от славния
Коментари Харесай

Вратарят от Нефтохимик Веселин Шулев е крадецът от храма на отец Иван

Една от легендите на бургаския футбол – вратарят от славния тим на Нефтохимик Веселин Шулев бе разпознат като обирджията на даренията от храма „Света Богородица ” в приюта на отец Иван.


Емблематичният футболист от златното потомство на Нафтата напуснал Бургас преди месец. Телефонът му е изключен от 1-и ноември. Негови близки разкриха пред burgas24.bg, че съществени персонални проблеми са тласнали някогашния треньор да напусне Бургас.

Освен залитането по хазарта, което не е от през днешния ден или през вчерашния ден, черните краски на неговото проваляне се допълват и от случаи на домашно принуждение.

Той е разгласен за национално търсене и го търсят три регионални дирекции – в родния му град Дупница, в Бургас и София, само че трети ден диря от него към момента няма. Следите му се губят някъде в родния му град Дупница.

Колоритният пазач, трансформирал се в любим на почитателите на Нафтата през 90-те години, напуснал Бургас преди месец и следите му се губят, споделиха негови близки. Той остави в крайморския град дете и брачна половинка, с която малко по-рано се разделил вечно, заяви Флагман.бг.

Познатите му са шокирани от записа, в който се вижда по какъв начин отмъква даренията на храма. Според божиите чиновници в храма в Нови хан там е имало немалка сума, която те събирали за изключителни обстановки. За към 20-ина минути Веселин Шулев измъкнал с пинсета всичките храмови дарения.

Полицията твърди, че е работил професионално. Когато се доближавал човек до него той започвал да се кръсти и сякаш да поставя пари в касичката, а по-късно продължавал изваждането на банкнотите.

Бившият вратар е с чисто престъпно досие и даже да бъде наказан присъдата ще е алегорична – най-вече пробация.

Веселин Шулев много време бе треньор на деца в школата на Нефтохимик. За малко той бе пом.-треньор и на представителния тим, а за почитателите на футбола в Бургас, ще остане като едно от най-известните имена в историята на Нафтата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР