Една от изгряващите звезди на UFC - Хамзат Чимаев, шокиращо

...
Една от изгряващите звезди на UFC - Хамзат Чимаев, шокиращо
Коментари Харесай

Хамзат Чимаев шокиращо обяви край на кариерата си в UFC

Една от изгряващите звезди на UFC - Хамзат Чимаев, шокиращо разгласи завършек на кариерата си. Шведският войник от чеченски генезис стори това в Инстаграм.

" Искам да кажа голямо благодаря на всички, които ме подкрепяха в моя път. Мисля, че това беше всичко. Да, не станах първенец, само че това не е най-важната победа в този живот. Мнозина може да бъдат смутени, само че сърцето и тялото ми приказват това ", написа Чимаев. View this post on Instagram

26-годишният Чимаев се сблъска със съществени затруднения след прекарана болест от ковид. Насроченият му дуел против Леон Едуардс в категория полусредна първо беше преместена, а след това пропадна изцяло. За последно Чимаев организира дуел през септември 2020 година, когато нокаутира Джералд Мершарт.

Той минаваше за един от любимците на шефа на UFC Дейна Уайт, което предизвикваше недоволството на останалите бойци. Самият Уайт не взе насериозно обявата на Чимаев. View this post on Instagram

" Днес тренира, стана му зле и реагира прочувствено като разгласява това. Това момче е много буйно, желае да се бие всяка седмица, а в този момент даже не може да тренира пълноценно. Поддаде се на страстите, само че не се отттегля ", убеден е Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР