Една от големите звезди на популярния турски сериал Твоят мой

...
Една от големите звезди на популярния турски сериал Твоят мой
Коментари Харесай

Хубавица от турския сериал „Твоят мой живот“ се оказа българка. Красавицата идва у нас през лятото

Една от огромните звезди на известния турски сериал „ Твоят мой живот “ се оказа с български корени. Красавицата Алина Боз е щерка на турчин, роден в България и рускиня, написа zajenata.bg. Баща й учи в Русия, където се среща с майка й – Алла. Не след дълго на бял свят се появява и Алина Боз, а фамилията се открива в Истанбул.

Тя демонстрира артистичните си заложби още ненавършила 10 години, когато взе участие с триумф в шоуто на артист на свободна процедура, който се е специализирал в новогодишни спектакли. Алина демонстрира и забележителни певчески умения, което кара артиста да каже на родителите за огромните заложби на детето. Хубавицата закупи голяма известност точно около чупещия върхове по зрителски интерес „ Твоят мой живот “, където се превъплащава в ролята на Хазал.

В проектите на Алина Боз за идващото лято влиза и посещаване в България, където има многочислени почитатели. Актрисата желала също по този начин да се запознае с родното място на татко си, който й е разказвал доста забавни истории за България. Алина Боз разказва себе си като човек, който си пада по рисковите преживявания. Сред заниманията й са каране на сърф и кънки, а сега даже се е записала на курсове за пилотиране на аероплан.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР