Една от големите американски фирми за производство на бронирани машини

...
Една от големите американски фирми за производство на бронирани машини
Коментари Харесай

Оръжейна фирма иска да пренесе производството си у нас

Една от огромните американски компании за произвеждане на бронирани машини изяви предпочитание да придвижи производството им в България. Също по този начин TAG се ангажира и да е реализатор и на поръчките за българските сухопътни войски. В случай, че предлагането бъде признато от българската страна, ще бъдат разкрити 1000 работни места.

„ Предлагаме България да не бъде единствено клиент на основан в друга страна производител. Даваме на страната опция да сплоти напъните си с нашата компания и дружно да се конкурираме със същите тези производители на огромния пазар за бронирани коли в Европейски Съюз. Още повече, че България ще излезе на този пазар с най-модерните американски технологии и по всяка възможност с най-конкурентните цени “, съобщи изпълнителният шеф на TAG Робърт Паздерка.

Фирмата също по този начин е подготвена да употребява български материали и съставни елементи за сглобяване на машините, стига да дават отговор на условията. „ Също по този начин може да проектираме и произведем бойна машина по условията на клиенти, в това число с динамична и дейна отбрана от огъня на съперника “, добави той и посочи, че едно от достолепията на цялата серия е потреблението на модули, с което поддръжката на бойния автомобил е доста по-бърза, лесна и евтина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР