Една от бременните жени, оцелели след бомбардировката на родилното отделение

...
Една от бременните жени, оцелели след бомбардировката на родилното отделение
Коментари Харесай

Една от оцелелите бременни от Мариупол е родила момиченце

Една от бременните дами, оживели след бомбардировката на родилното поделение в Мариупол, е родила крепко момиченце нощес. Това заяви в Twitter украинската журналистка Олга Токариук, която е в контакт с родственик на Марианна, забелязана на няколко от фрагментите след удара върху украинската болница от страна на съветските войски.

" Вчера в 22 ч Марианна е родила малко момиченце! Те са добре, само че е доста студено в Мариупол и бомбардировките не стопират ", написа Токариук.

Междувременно съветските тролове започнаха да популяризират тезата, че Марианна е в действителност наета да играе роля във подправено видео, което инсценира офанзива против болничното заведение. Първоначалната версия на Кремъл беше, че там родилки или лекари няма, а постройката се употребява от " Азов ". После Захарова смени версията - в действителност не е била атакувана никаква болница.

Доводът за това, че младата майка е наета за видеото, е фактът, че тя е модел в Instagram. На се виждат фотоси от преди няколко месеца, на които не проличава бремеността й.
https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/мариана мариупол родилка.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 701 " height= " 572 " /> Марианна преди дни пред взривената болница и преди месеци в Instagram.
С един клик обаче човек елементарно открива, с който тя се е снимала в напреднал стадий от бремеността на 24 януари, месец преди нашествието.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/Мариана мариупол бременна.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 701 " height= " 572 " />
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР