Една наистина колкото интересна, толкова и противоречива зодия. Но това

...
Една наистина колкото интересна, толкова и противоречива зодия. Но това
Коментари Харесай

Качествата на мъжете от зодия Водолей

Една в действителност колкото забавна, толкоз и спорна зодия. Но това са тъкмо те - мъжете Водолей.
Ето какво ги прави толкоз специфични на фона на представителите от другите зодии: 
1. Родените под знака Водолей мъже са надарени с ослепителен и изострен разум. Често им се случва да прибягват до метафизичен размишления, само че рядко биха се занимавали с изкуство.Обичат да следят, изследват и проучват всичко. Действителността постоянно е сложена преди всичко в дневния проект - за тях тя е най-важната. Без заблуждения, непотребна романтика и розови облаци.
2. Съзнанията на мъжете Водолей имат способността да родят гениални хрумвания. По природа те са идеалисти и доста постоянно са ексцентрични фигури. Обичат да фантазират и от време на време могат да са разсеяни. Притежават извънредно мощна воля.
3.  В живота им значима роля играе другарството. За своите близки са подготвени постоянно на всеотдайност. Полагат неистови старания за цялостното духовно издигане на човечеството. Лесно могат да завоюват доверието на тези към тях и имат способността да изслушват и схващат проблемите им. Те са отлични другари.
4.  Водолей те обичат похвалите и ревниво пазят концепциите в които твърдо имат вяра.
 Най-добрите сътрудници за дамата Водолей Най-добрите сътрудници за дамата Водолей
За разлика от другите зодиакални значи, които желаят спокоен любовен живот, дамата Водолей желае повече от всичко една необикновена връзка...
5. Мъжете Водолеи са търпеливи, общителни и любвеобилни, тихи и не обичат да нахалстват. Въпреки че постоянно се усамотяват, Те могат да бъдат прелестна компания. Дори и да обидите представител на този знак, бъдете спокойни. Той бързо ще ви елементарни.
6. Благодарение на своя разум, те могат да се осъществят сполучливо в доста сфери. Това са медиите, науката, авиацията, научноизследователската активност, астрологията, астрономията, телекомуникациите, галактическите проучвания. От мъжът Водолей може да стане превъзходен откривател, програмист, електротехник публицист, фотограф, академик и доста други.
7. Имат способността и склонността размишления и триумфи в региона на пробните науки. Могат да преминат към по-задълбочено познание. Погледни хваща както предишното, по този начин и бъдещето. Това са хора които могат да произведат генерални хрумвания.
8. Определено този мъж е всеотдаен. Готов е да даде всичко от себе си и да направи най-невъзможното, за тези които обича.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР