Една майка, която харчи всичките си пенсионни спестявания за грижи

...
Една майка, която харчи всичките си пенсионни спестявания за грижи
Коментари Харесай

Майка казва, че няма пари да се пенсионира, след като е прекарала живота си в грижи за син с увреждания

Една майка, която харчи всичките си пенсионни спестявания за грижи за своя наследник с увреждания, споделя, че парите, които получава като компенсации, не доближават задоволително.

65-годишната Мишел Леварн сподели пред Sky News, че е била принудена да се насочи към спестявания, до момента в който фамилията живее от пенсията на 72-годишния й брачен партньор Тони. Мишел споделя, че финансите на нея и брачна половинка й са „ злополука “ и прикани за повече поддръжка за болногледачите.

Второто дете на Мишел и Тони Питър, в този момент на 41 години, беше диагностицирано с церебрална парализа на 14 месеца и Мишел реши да се отхвърля от работата си като здравна сестра, с цел да се грижи за него на цялостен работен ден. Мишел от Овъртън в Хемпшир сподели: „ Аз работех в организация за кърмене, когато децата бяха бебета, а брачният партньор ми работеше на смени, тъй че щяхме да бъдем като преминаващи кораби през нощта. Това в действителност стартира да се отразява, тъй че се отхвърлих от кърменето, тъй като неговият работата беше по-добре платена и ми беше по-лесн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР