Една комедия за двама бандити е Опасни шматки - най-новият

...
Една комедия за двама бандити е Опасни шматки - най-новият
Коментари Харесай

Когато две “Опасни шматки решат да оберат мола

Една комедия за двама бандити е " Опасни шматки " - най-новият български филм, който напълно скоро може да чакаме на огромен екран.
 Трейлър на
Неда Спасова и Владимир Михайлов ще ни накарат да заобичаме неприятното време

Трейлър на кино лентата " Защото обичам неприятното време "

Филмът на режисьора и сценарист Николай Павлов дава обещание да накара феновете да се смеят и забавляват, до момента в който наблюдават неуместните завършения на двамата основни обвинени.

Актьорите Ники Станоев и Стоян Цветков влизат в функциите на двама най-хубави другари, които от дребни мечтаят да са гангстери, само че в този момент биха се определили като готини неудачници. Истината обаче е, че лентяи, нехранимайковци и схемаджии, затънали в безвремие и безпаричие.

Историята се завързва, когато единият губи работата си след нелепа преживелица. Тогава към този момент и двамата са безработни, само че не желаят да живеят в мизерия, а да бъдат богати. Напук на всякаква логичност и оттатък всякакво здравомислие, те вземат решение... да оберат мола. Идеята им е сякаш в действителност грандиозна - не просто да оберат мола, а всички магазини в него, и то в разгара на най-оборотната седмица - Великденските понижения.

Измамният им проект ги забърква в редица неуместни, нелепи и занимателни обстановки, а финалът дава обещание да бъде неочакван.

Освен Ники Станоев и Стоян Цветков в основните функции, в " Опасни шматки " ще забележим още актьорите Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Ивайло Драгиев, Ивайло Захариев, Дарин Ангелов и други. Наред с тях присъединяване имат и риалити герои, измежду които Виктория Капитонова и Найден Найденов - Нед.

Михаела Филева също е част от кино лентата, като нея ще чуем в саундтрака към него, дружно с Alex P и Honn Kong.

" Опасни шматки " е от 19 април в кината
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР