Една жена и добре да живее, през четири години идва

...
Една жена и добре да живее, през четири години идва
Коментари Харесай

6 неща, които една жена да направи, за да преживее успешно световното по футбол и да получи 6 в любовта

Една жена и добре да живее, през четири години идва международното по футбол. Като налозите е – неизбежно. А в случай че в дома ви има буен футболен почитател (или освен, че има, ами се събират и на групичка у вас, тъй като „ ви е максимален тв приемникът ”), ви следва един по-различен месец. За всички вас, посестрими, които не горите от пристрастеност по футбола, само че обичате почитателите на футбола, ето някои съществени правила на оцеляването.  

1. Информирайте се най-малко малко

Запомнете най-малко три имена (например Роналдо, Меси, Неймар) и най-малко три въпроса за задаване, за да изглеждате в час (например кой с кого е в група, е постоянно доста предразполагащ въпрос). Не забравяйте, че Италия няма да взе участие, тъй че Буфон отпада от листата ви с познати играчи. Винаги обаче можете да си измиете ръцете с италианците, с цел да кажете нещо, ако би трябвало, а не знаете какво да е то. Например „ То тази година италианците нали ги няма... ”. Всъщност, в случай че не сте изцяло сигурни, че няма да ескалирате напрежението, най-добре е да не говорите или да говорите единствено през полувремената. Запомнете, че въпрос като „ Кой желае още еди-какво си? ” е доста добър ход, допустим е и в случаите, когато изнасят някого с носилка от терена.

2. Никога не ходете на посетители, в случай че можете да ги посрещате

Знам, че това може да ви прозвучи необичайно, само че единствено помислете. Няма нищо по-неудобно от това да те посадят на столче и да те оковат за най-малко 90 минути, когато можете да имате разполагаем цялата си къща и да изчезвате да „ видите едно нещо ”, когато ви скимне. Затова, с цел да избегнете всякаква конкуренция и с цел да натрупате нещо като милион точки във връзката си, гарантирайте, че у вас е най-хубавият тв приемник и тон като на стадиона. Естествено, наясно сме, че не всеки може да скокне и да го купи тъкмо преди международното, само че пък всеки може да заплаща с карта Visa до 10 юни и всяка седмица да играе за 55-инчов тв приемник и саунд система с такова качество, че ще ви се стори, че Роналдо вкарва гол в дивана. Иска се единствено да си регистрирате кодовете на бележките от покупките, цялата информация по.

3. Никога не питайте какво е засада и не сядайте на щастливото място

Когато има засада, нормално всички скачат и изревават „ Засада! Абе засада, бе!!! ”. Вие нормално въобще не знаете какво е засада и оставате единствени седнали. Тъй като сте пропуснали момента за съответна реакция, следващия път, когато чуете някое замислено „ корнер ”, е доста по-лесно да синхронизирате момента и да го кажете и вие, тъй като тогава никой не скача. Опитайте. Допълнително, когато се постанова да сте пред тв приемника с останалите, сядайте по-настрани, с цел да не пречите, в случай че вероятно към този момент е ясно кое е късметлийското място и прилежащото към него трибуквие. Не желаете да ви се понесе популярност и на носещи неприятен шанс, нали?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР