Една изпепеляваща любовна история разказва премиерният колумбийски сериал Борбата на

...
Една изпепеляваща любовна история разказва премиерният колумбийски сериал Борбата на
Коментари Харесай

Любов и революция в премиерния сериал Борбата на Пола по DIEMA FAMILY

Една изпепеляваща любовна история споделя премиерният колумбийски сериал " Борбата на Пола " от 4 август – всеки работен ден от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY. Това е дръзката обич сред Пола и Алехо, на които ориста отрежда да са във враждуващите страни, когато Америка извоюва независимостта си от Испания.
 сериал
Пола и Алехо се обичат буйно, само че любовта им наподобява невъзможна поради парадоксите на войната. Каролина Рамирес извършва ролята на Поликарпа Салавариета " Ла Пола ", а Емануел Еспарса е в ролята на Алехо Сабарен Рамос. Двамата артисти пресъздават превъзходно любовната история в премиерното заглавие, което феновете могат да наблюдават от понеделник до петък от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Пола е красива и горда, тя е родена героиня, която събитията трансформират в водач на патриотите. Нейната пристрастеност и безрезервност притеглят Алехо, който на собствен ред чудесно знае, че връзката му с една местиса е осъдима и неправилна. Освен това той към този момент е благоприятен за жена с неговия обществен статус. Но откакто избавя живота на Пола, ориста ги предизвика да загърбят разликите и да се борят за любовта. Дали историята сред Пола и Алехо ще има благополучен край?

Не пропускайте премиерата на " Борбата на Пола " от на следващия ден – всеки работен ден от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР