Една история, която развълнува стотици! Полицията издирва собственика на плик

...
Една история, която развълнува стотици! Полицията издирва собственика на плик
Коментари Харесай

Полицията издирва собственика на плик с пари

 Една история, която развълнува стотици! Полицията търси притежателя на плик с пари. Освен че има забележителна сума вътре, върху самия плик е изписано прочувствено обръщение. 

" Мило Ати, пази се доста! Има предложение за въвеждане на изключително състояние в страната. Обичам те, тати! "

В пликът със загриженото родитество обръщение е открит на 10 април. Кой го изгубил, към този момент не е ясно. Парите са открити на стълбището на метростанция " Бизнес парк " от една от касиерките на столичното метро. Без момент съмнение, тя незабавно ги е предала на чиновниците по сигурността.

Полицията търси притежателя на прочувствено писмо и на огромна сума пари

Съвестната касиерка е Ралица Андреева и работи в системата на " Метрополитен " съвсем от неговото основаване.

“Видях, че вътре има пари. Реших, че това не са моите пари. В тази обстановка,в която се намираме и хората са без работа, аз имам работа и заплата. Реших, че би трябвало да ги предам. Друга мисъл не ми е минавала през главата ", споделя за Нова телевизия Ралица.

По текста на посланието допускаме, че парите са на угрижен баща, който евентуално е желал да обезпечи пари на детето си, директно преди въвеждането на изключителните ограничения у нас. Оттук нататък хипотезите стават доста. Кое е детето, къде живее, и дете ли е в действителност или към този момент пораснал човек. При всички случаи притежателят на парите към момента не ги е потърсил.

" В рамките на месец тези пари, в случай че не бъдат потърсени се изпращат към Столична община. До в този момент не сме имали случай, в който жители да са идвали и да са желали нещо, което не е тяхно “, обясни Момчил Будинов, Столична дирекция на вътрешните работи.

Колко огромна е сумата в плика, от полицията не споделят. Ако вие сте основния воин в тази история и можете да го докажете, органите на реда ще ви изслушат на телефон (02) 982 04 19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР