Една година след старта си, бизнес сайтът на bTV Media

...
Една година след старта си, бизнес сайтът на bTV Media
Коментари Харесай

Businessnovinite.bg празнува една година с отлични резултати

Една година след старта си, бизнес уеб сайтът на bTV Media Group - businessnovinite.bg, се наложи като един от водещите източници за потребна и настояща информация от света на бизнеса и финансите. Сайтът събира на едно място всичко, което аудиторията желае да знае с налично наличие от света на макроикономиката, енергетиката, кредитирането, фондовите и стоковите тържища, киберсигурността, недвижимите парцели, криптовалутите и високите технологии. Потребителите могат да проследят забавни диалози в специфичната поредност Бизнес Видео Подкаст (БВП), в която потвърдени специалисти от разнообразни сфери на бизнеса гостуват на водещата Живка Попатанасова. Рубриката „ Корпоративни истории “ споделя по любопитен и вълнуващ метод за пътя към триумфа в разнообразни компании и промишлености, а най-новата цифрова графа ESG обръща особено внимание на „ eкологичното, обществено и корпоративно ръководство “ и преглежда сполучливи образци от българския и интернационален пазар.

Разгръщане в полето на бизнес новините бе разумна последваща стъпка от развиването на цифровите планове на bTV Media Group в продължение на устрема на компанията да бъде водещ източник на информация и да отразява необятен набор от тематики.

„ С развиването на businessnovinite.bg продължаваме да влагаме във висококачествено наличие, да надграждаме цифровото си наличие и разширяваме политематично нашите платформи. Стремим се да задоволим високите условия и да предлагаме настоящи и забавни вести, които са значими освен за бизнеса, само че и отразяват потребителската позиция. Бизнес уеб сайтът е естествено продължение на новинарското наличие от bTV Новините и желанието ни да бъдем потребни и още по-близо до нашата публика “, показа Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV.

Сайтът се развива с бързи темпове, като от старта си до момента са генерирани над 8,6 милиона обсъждания на страниците, а на ден 30 000 души избират да се осведомят от платформата. Екипът на интернет портала се разшири през тази една година, като известни икономисти и финансисти способстват за наличието в рубриката „ Мнение “ с експертните си мнения и разбори. Тематичните рубрики показват сполучливите образци и лица на компании, които споделят своя опит в областта на виновното и корпоративно ръководство, а платформата дава спомагателни благоприятни условия за позициониране на марки и начинания.

Фокус през идната година ще бъдат авторските разбори по настоящите тематики в България и по света, прибавяне на нови цифрови рубрики и още повече видео наличие, които да ангажират и осведомят потребителите, които се интересуват от значимите събития в света на бизнеса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР