Единственото, което трябва да излъчи това Народно събрание, е редовно

...
Единственото, което трябва да излъчи това Народно събрание, е редовно
Коментари Харесай

Бойко Борисов проговори

„ Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание, е постоянно държавно управление “, това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията на третия ден след изборите на 2 април.

„ По време на акция се чертаят разграничителни линии, само че в демократичния свят, в случай че на една партия не стига болшинство, се прави коалиция “, сподели Борисов и добави, че естествените сътрудници на ГЕРБ са партиите, които са в зоната на тези, които поддържат Украйна, влизането в Шенген и еврозоната.

Борисов напомни остаряло свое виждане, че най-стабилното ръководство е коалиция сред огромните партии, тъй като нови избори биха били риск за парламентарната народна власт.



Втората парламентарна мощ коалиция Продължаваме промяната – Демократична България оповестиха, че ще създадат изказване в петък в 12 ч. По-рано оповестиха, че няма да ръководят с ГЕРБ, каквато е тяхната съществена позиция за счита на модела на ръководство.

Политическите централи остават извънредно тихи и заобикалят всевъзможни въпроси за вероятни обединения.

Лидерът на Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова разгласи във вторник вечерта, че социалистите са устояли на отрицателната акция и опита да й бъдат откраднати гласоподавателите от партия „ Левицата “, а въпросът за промяна на лидерската позиция не е на дневен ред.

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР