Единственият вариант след изборите е програмно управление. Това коментира в

...
Единственият вариант след изборите е програмно управление. Това коментира в
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Единственият вариант след изборите е програмно управление

Единственият вид след изборите е програмно ръководство. Това разяснява в утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " политологът доцент Антоний Гълъбов.

" С други думи реализиране на единодушие към ясна управническа стратегия, с съответни периоди, с съответни избирители за степен на реализиране на цели – нещо, което към този момент въобще не виждам като настройка в политическите партии. Те не престават да спорят по какъв начин сме стигнали дотук. Имаме неповторима обстановка, в която се спори за това какво е действителното положение на страната: Срещу публични мнения се изричат политически отзиви, против едната трактовка на настоящото положение на страната се появява друга, тъй че хората даже не са наясно в действителност какъв брой е дълбока рецесията в България. Да не приказваме за това да има логичен диалог за сходно минимално единодушие към управническа стратегия ", разяснява Гълъбов.

Антоний Гълъбов сподели още, всички политически партии са изправени пред риск.

" За следващ път да видят, че не престават да губят доверието на жителите. Хубавото на тези избори е, че нямаме огромен нов политинжинерингов план, нямаме нов избавител. Не се задава някой, който внезапно да грабне доверието на жителите и да го занесе неизвестно къде. Но по едно и също време с това казусът е в това, че има политически партии, които в желанието си да оцелеят, са подготвени в допълнение да скандализират обстановката, в допълнение да изострят опълчването ", изясни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР