Единственият недостатък на лятото – това са досадните комари. И

...
Единственият недостатък на лятото – това са досадните комари. И
Коментари Харесай

Този метод ще ви спаси от всички комари през лятото

Единственият минус на лятото – това са досадните комари. И сякаш количеството им не понижава, а в противен случай, непрекъснато се покачва тяхната популация.

Естествено, има и по-сериозни проблеми, свързани с други инсекти и техните ухапвания. Например, откакто захапване от дървеници, неизбежно остават следи и се появява нетърпим сърбеж, който може да съсипе всяка отмора.

Днес, ще научите за един ослепителен метод по какъв начин да се отървете от тези досадни инсекти и изцяло да се насладите на спокойните летни вечери!

На първо място, ще ви би трябвало вентилатор с висок потенциал. Високоскоростният вентилатор е превъзходен вид.

Освен това, ще би трябвало да намерите мрежа срещу комари, както и 70-процентов изопропилов алкохол.
 Ето по какъв начин да разберете дали телефонът ви се подслушва Ето по какъв начин да разберете дали телефонът ви се подслушва
Случвало ли ви се е смарт телефонът ви да е включен, само че не деен (тоест да стои в подготвеност, без да го пипате и без да организирате диалог...

За да се получи всичко идеално, нарежете мрежата, тъй че да е малко по-голяма от вентилатора. Вземете супер-мощни магнити, с цел да закрепите всички нужни елементи.

След това вземете алкохола и го смесете с вода (50 на 50). Излейте сместа в спрей бутилка. Трудно е да се повярва, само че тази композиция в действителност работи и е доста мощна. Скоро ще забележите по какъв начин комарите прилепват към мрежата и ще би трябвало единствено да се освободите от тях благодарение на забрадка.

Не забравяйте да почистите решетката, когато мрежата се изпълни с комари в клопката, с цел да имате повече пространство!

Не пропускайте да споделите публикацията с приятелите си!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР