Единодушното решение на Върховния съд да запази името на бившия

...
Единодушното решение на Върховния съд да запази името на бившия
Коментари Харесай

Неуспешно усилие да се изгони Тръмп от изборите разкрива „чистата лудост“ на „радикалната“ левица: ръководител на изборите в щата

Единодушното решение на Върховния съд да резервира името на някогашния президент Доналд Тръмп в първичните избори в Колорадо е победа за демокрацията и в допълнение разкри „ чистата полуда “ на радикалната левица, сподели държавният секретар на Уайоминг Чък Грей пред Fox News Digital.

" Това е голям миг за американския народ ", сподели Грей пред Fox News Digital в телефонно изявление малко след решението на SCOTUS. „ И мисля, че един от уроците от това е... методът, по който радикалната левица презира американския народ и нашия развой, и това, което се случва тогава, е полуда. И това е цялата им обосновка и това, което се опитваха да създадат. Беше чисто полуда. "

Всеки от деветте съдии от Върховния съд се произнесе в интерес на Тръмп в решение, оповестено в понеделник, поставяйки завършек на правните закани в шепа щати, които работеха за унищожаване на името на някогашния президент поради изказвания, че той е подбудил протест на януари. 6, 2021. 

„ Ние ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР