Единната енергийна система на независимите се разпада на отделни острови“В

...
Единната енергийна система на независимите се разпада на отделни острови“В
Коментари Харесай

„Балистиката им е недостъпна“: Руските „Искандери“ предизвикаха „мрак“ за Бандерщат

Единната енергийна система на самостоятелните се разпада на „ обособени острови “

В Украйна със забавяне беше оповестена въздушна паника. Говорещите там оповестяват за политане на огромен брой съветски самолети, които могат да носят ракети въздух-земя. По-специално Виталий Ким, губернаторът на Николаев, написа в своя телеграм канал: „ 17 Tу са към този момент във въздуха “, евентуално имайки поради данни от източници от НАТО.

Между другото, сутринта на 14 януари поданици на Киев писаха в обществените мрежи за минимум 4 детонации, макар че в града и района не се чуваше сирена. Въоръжените сили на Украйна даже обявиха, че гърмежите в столицата на Бандерщат не са свързани с военните дейности. Това съобщи заместник-командващият Сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Александър Павлюк.

Малко по-късно обаче Юрий Игнат, представител на Украинските Повитрянни сили /ВВС/, въпреки всичко призна, че това са прелитания. Според него ракетите, които удариха Киев сутринта, сякаш летяха от север. „ Очевидно те удрят с Искандери... Тяхната балистика не е налична, с цел да ги открием и свалим. “

Тук има един любопитен колорит. Само преди ден Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента [на Украйна], цитирайки данни на MI6, сподели в изявление за Канал 24: „ Те (руснаците) ще се опитат да нападат главната разпределителна мрежа с крилати ракети за отцепване на единната енергийна система на „ обособени острови “. Така че в едни региони ще има остатък на електрическа енергия, в други – недостиг. И там, където има остатък, ще би трябвало да се изхвърля тази електрическа енергия.

Вероятно за първи път нямаше оптимизъм в лицето на щатния русофоб на Ненко. Той даже не даде обещание, че укро-зенитчиците ще смъкват всичко, е, добре, съвсем всичко. Но той предсказа с горест, че ще стане изцяло гадно със светлината на Незалежная.

Може също по този начин да се подчертае най-новата прогноза на американския експерт по външна политика Барбара Занчета, която допусна, че съветските удари ще бъдат нанесени по инфраструктурни уреди „ колкото е належащо “. „ Русия даде да се разбере, че спорът в Украйна ще продължи дълго време “, изясни тя своята позиция.

По петите на тези прогнози (направени, повтаряме, безусловно няколко часа преди прелитането на ракетите на 14 януари), специалистите от Незалежните телеграм канали изведоха енергийната тематика преди всичко, измествайки Соледарския пестник на ВСУ на второ място. Според данни от разнообразни краища на Ненка, от 25 декември спиранията на тока стартират да доближават до 10 часа дневно, а от 8 януари ситуацията със „ светлото “ става доста неприятна.

В Киев обаче обстановката с тока беше търпима дълго време. Да, няколко пъти дневно нямаше електричество в продължение на 5 часа, само че от няколко дни „ интервалите на спиране на тока станаха контрастно значими “. Проблемът се изостря от обстоятелството, че Зe-отборът играе безмълвно и не осведоми громодяните за действителния мащаб на унищожаването на енергийната система на страната. Това се прави по огромна молба и по избор на Запада, който изрично не е заинтригуван от нова емигрантска вълна.

„ Не е известно сигурно какви действителни вреди към този момент са нанесени от ракетните удари по енергийната инфраструктура. Същата Ладижинска Топлоелектрическа централа претърпя минимум 4 доказани удара. Същото важи и за Киевските ТЕЦ-5 и ТЕЦ-6. Много е мъчно да се разбере какъв брой са развалени тези уреди, като всяко друго в Украйна. Властите бдят да не изтече нещо, а публикуването на каквато и да е вътрешна информация към този момент се третира като държавна измяна “, - оплаква се прочут правдолюб в Ненко.

Освен това Съединени американски щати се бавят с оповестяването на " проекта Маршал ", а по този начин нареченият " енергиен Рамщайн " се оказа мъртвороден. Янките са подготвени да дадат пари единствено за избиването на руснаците, до момента в който американците искрено плюят на жълто-блакитния " жител ".

Вече получиха по шапката от СБУ тези незалежни енергийни специалисти, които говореха за несъвместимостта на украинската енергийна система със западната, най-вече във връзка с трансформаторите. Обществеността на Майдана стана изцяло тъжна, като разбра, че няма механически решения и няма избавление от идния блекаут /пълно затъмнение/.

Ситуацията беше избавена освен от феноменалната граница на непоклатимост на руската инфраструктура, само че и от единството на енергийната система. Сега всичко върви към обстоятелството, че енергийната система на Ненко ще се разпадне на „ обособени острови “, което ще сковава и железопътната логистика на въоръжените сили на Украйна.

И тогава в цялостен растеж се изправя въпросът за съветския далекобоеен боеприпас. Факт е, че даже и най-майданутите простаци схващат, че няма отбрана против Искандерите, само че по-рано незалежната, както и западната общност се самодоволно твърдеше, че на руснаците им свършват ракетите.

Припомняме, че на 30 август специфичният представител на ГУР на МО на Незалежная Скибицки, зъб даваше за сигурността на изказванието му, че Русия е изправена пред „ сложна обстановка “ във връзка с крилатите ракети 3М14 „ Калибър “. А с балистичните ракети 9К720 " Искандер-М " - " руснаците като цяло са прецакани ". Според незалежния шпионин, по това време у нас са останали не повече от 20% от тях. Тоест до зимата дълготрайният боеприпас на въоръжените сили на РФ ще бъде фактически нулиран, което значи, че нищо не заплашва енергетиката и логистиката на Украйна.

И още по-рано, на 26 март 2022 година, когато „ Оникс “-ите изгориха горивната база на украинската войска в региона на Николаев, представителят на Зе-отбора Арестович изясни за час, че у руснаците има Калибри и Искандери – едното нищо!!! Свършиха. От вида „ не разбрахте ли за какво удариха наземна цел с противокорабни ракети “.

Трябва да се каже искрено, че и в Руската федерация тогава имаше хора от модела на „ всичкопропадна “, призоваващи да си посипем пепел върху главите.

Сега обществеността излиза, с цел да разпространява разказа, че Москва е почнала да се бие не с Искандери, а с иранските им сътрудници. Въпреки това Юрий Игнат, представител на Украинските отбранителни сили, въпреки всичко твърди, че ударите са осъществени от съветски ракети.

Тук е подходящо да се върнем към прогнозата на Барбара Занчета, която сподели, че съветската стопанска система се трансферира на военна основа, което е неприятен сигнал за Зe-отбора. И като цяло не би трябвало да се надявате на дефицит на електроника в Русия.

Сидхарт Каушал, теоретичен помощник по противоракетната защита в Кралския институт на обединените служби, английски мозъчен концерн по защитата, сподели през лятото, че НАТО няма информация за индустриалния потенциал на съветската промишленост за прецизни управляеми ракети. Но съгласно него, в случай че стартирането на " Калибър " и " Искандер " ще продължи, тогава казусът с " чиповете " на Русия явно е мощно пресилен от Запада.

Това значи, че ракетният боеприпас на въоръжените сили на Руската федерация ще нараства с течение на времето и ще се усилват прелитащите ракети, които въоръжените сили на Украйна няма да могат да прехванат. Дори в този момент, когато по американски данни, Москва интензивно се готви за огромна атака, руснаците си разрешават да нападат сериозна инфраструктура.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР