Единият случай - полицай в почивка вижда водач, който се

...
Единият случай - полицай в почивка вижда водач, който се
Коментари Харесай

Умопомрачителни Разкрития За Двамата Шофьори, Които Помляха Поредица От Коли!

Единият случай - служител на реда в отмора вижда лидер, който се движи на зиг-заг със спукана гума. Подава сигнал на екип на Пътна полиция и водачът е спрян. Докато му ревизират документите, лидерът дава газ и удря осем коли.

" Задържан е, отхвърля проби за алкохол и за опиати. Буйства. Служебно ще му бъде взета кръв, с цел да го тестваме. Ако има опиати, това ще се види ", сподели Златанов.

Вторият случай е по-късно, през нощта. Тогава служители на реда се пробват да спрат различен лидер на бул. " Рожен ". Той потегля да бяга, включват се и други патрули. Докато го застигнат, шофьорът-беглец удря 7 коли. Лъхал е на алкохол, разясни зам.-шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

И за двата случая водачите са отказали да бъдат тествани за алкохол.

Колата не е благосъстоятелност на водача, споделиха от Столична дирекция на вътрешните работи за таксиметровия водач с нередовна брошура, който удари девет коли. Автомобилът, който е карал, не е благосъстоятелност на компанията, с която е обозначен. Шофьорът е оказал опозиция при ареста, сподели служителят на реда.

И за двата случая има формирани досъдебни производства, които се следят от районната прокуратура.

Водачът, управлявал таксито, през 2017 година за следващ път е лишен от право да ръководи кола за 30 месеца. Тогава за следващ е отказал да бъде тестван за алкохол и опиати.

Другият водач, който по време на бягство от патрулка е блъснал 7 автомобила през нощта против 20-ти юли 2018 г, още през 2017 година декларирал, че е изгубил книжката си, само че не си е извадил нова. Той също няма право да кара, прецизират от полицията.

Според чиновниците на реда, арестували двамата водачи - и в двата случая неправоспособните водачи са лъхали на алкохол и са отказвали са да бъдат изследвани, написа нюз.бг.

Карайте деликатно, подавайте сигнали, в случай че видите несъответстващ водач, прикани зам.-шефът на столичната полиция Антон Златанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР