Единият мъж. Снимка: Скрийншот от видео Двама мъже са нахлули в

...
Единият мъж. Снимка: Скрийншот от видео
Двама мъже са нахлули в
Коментари Харесай

Двама нахлуха в сградата на Енерго Про в Силистра със скара – нямали ток и искали да ядат

Единият мъж. Снимка: Скрийншот от видео

Двама мъже са нахлули в постройката на Енерго Про в Силистра . Причината – 24 часа няма ток в дома на единия от тях , който се намира в село Калипетрово. Случката е снимана и се популяризира във Фейсбук. Oт фрагментите се чува:

„ Добро утро! Ето тук още един неудовлетворен жител от Енергото. 24 часа нямаме ток в Калипетрово. От 08:15 часа съм тръгнал да пристигам. Не е опесъчено. “

Ядосаният мъж влиза в постройката, поздравява и пита къде има контакти . Същевременно се намесва охранителят на обекта, който се насочва към снимащия с думите:

„ Моля, излез вънка. “

Мъжът зад кадър му споделя: „ Бягай, бягай, отсам. “ , а сниманият гражданин на Калипетрово го хваща за ръката и след това стартира да му крещи и да го наскърбява. Той отбелязва, викайки:

„ Когато пристигна краят на седмицата и не го платя, ми го стопират. Какво ме гледаш? “

„ Искам да си направя сандвичи. 24 часа не съм ял. Звъня и не ми подвигат. “

Тук има ток, желая удължител , споделя разяреният мъж, до момента в който на маса посред помещението стартира да сглобява скаричка за сандвичи, изкарва нож , самун , буркан и салам .

През това време снимащият и единият от двамата охранители влизат в пререкания .

В последна сметка служителка на „ Енерго-Про “ му споделя, че до час и половина ще има ток в дома му. След това двама полицейски чиновници влизат, с цел да му изискат персонална карта, с което видеото завършва.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР