Единайсет души са арестувани при полицейска спецоперация в Русенско. Това

...
Единайсет души са арестувани при полицейска спецоперация в Русенско. Това
Коментари Харесай

Единайсет крадци и наркодилъри са арестувани при спецакция в Русенско

Единайсет души са задържани при полицейска спецоперация в Русенско. Това заяви шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе старши комисар Пламен Първанов.

Операцията е за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, сектори, махали и квартали. В нея са се присъединили екипи от всички подразделения на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

При акцията са тествани 619 души и 478 моторни транспортни средства. Съставени са 45 акта за нарушавания. Установени са причинителите на 24 закононарушения, както и разгласен за търсене.

Сред задържаните е 38-годишен мъж от Габровско. Той е направил голям брой обири от коли, паркирани до детски градини в Русе.

" Мъжът е гастрольор, като пътувал с трен до Русе, правил кражбите и заминавал в незнайна посока. Той е употребявал устройство, което не разрешава алармата на автомобила да се задейства. И когато родителите влязат да оставят детето си в детската градина, мъжът се възползвал и крадял оставени в колата движимости ", изясни старши комисар Пламен Първанов.

По време на акцията са арестувани и лица, участващи в наркоразпространението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР