Единадесет са вече жертвите на криминално проявен шофьор, който късно

...
Единадесет са вече жертвите на криминално проявен шофьор, който късно
Коментари Харесай

11 станаха жертвите на атаката с кола в Китай

Единадесет са към този момент жертвите на престъпно проявен водач, който късно нощес се вряза с кола в хора в парк, оповестиха ДПА и АП, базирайки се на китайски държавни медии.

В град Миуши, провинция Хунан, където се случи нещастието, на място починаха трима души. Веднага по-късно полицията арестува 54-годишния лидер. Смята се, че той преднамерено е връхлетял с вископроходимия си автомобил си в парка, по-късно излязъл от колата и нападал хората с нож и лопата, заяви в. "Пийпълс дейли ". При нападението са ранени общо 44 души.

Според вестника причинителят, който е работил самичък, може да е бил подбуден от предпочитание да отмъсти на обществото. Това наподобява изключва версията за тероризъм, макар че се твърди, че в предишното мюсюлмански сепаратисти от тюркския етнос уйгури са употребявали транспортни средства за набези. Според предварителното следствие нападателят е съден за доста закононарушения, измежду които има трафик на дрога, обири и съзнателно нанасяне на телесна щета.

Пекин лимитира продажбата и притежанието на оръжие и офанзивите против доста хора нормално са осъществявани с нож или самоделни взривни устройства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР