Един вицепремиер и трима министри ще участват в традиционния петъчен

...
Един вицепремиер и трима министри ще участват в традиционния петъчен
Коментари Харесай

Сандов, Заков, Събев и Рашков на контрол

Един вицепремиер и трима министри ще вземат участие в обичайния петъчен парламентарен надзор през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Първи на трибуната ще се качи вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, към който има единствено един депутатски въпрос. Сандов ще дава отговор на въпрос по отношение на хранилище за инфектирана торова постелка в село Яворец.

Втори в контрола ще вземат участие военният министър Драгомир Заков, към който има единствено едно питате. То е от депутата от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев и визира осъществяването на Плана за развиване на Въоръжените сили до 2032 година

Транспортният министър Николай Събев ще дава отговор на четири депутатски въпроса, които засягат БДЖ, безплатното паркиране на електрически коли, ремонтите на столичния аеропорт и въпрос, обвързван с градушката, блъснала Пловдив в последния ден от месец май.

Четвъртият участник от кабинета в парламентарния надзор е вътрешният министър Бойко Рашков, към който въпросите на Движение за права и свободи последователно се стопяват. В следващия надзор те към този момент наброяват 58 и всички са по отношение на дейности за оказан напън и тормоз от страна на Министерство на вътрешните работи по време на предизборната акция и в изборния ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР