Един от топ мениджърите на Amazon напуска компанията. Това обяви

...
Един от топ мениджърите на Amazon напуска компанията. Това обяви
Коментари Харесай

Топ мениджър и съветник на Безос напуска Amazon

Един от топ мениджърите на Amazon напуща компанията. Това разгласи самият той преди ден. След едногодишна отмора Джеф Блекбърн, който е и непосредствен на основния изпълнителен шеф Джеф Безос, напуща компанията, предава Business Insider.

Блекбърн работи за Amazon в продължение на 22 години и е заема редица позиции, в това число като началник на подразделението на компанията Prime Studios.

По думите му той не се пенсионира и скоро ще разкрие с какво тъкмо му следва да се занимава. " Надявам се, че съм подтикнал екипа на шефовете и Amazon да бъдат още по-смели и амбициозни ", написа Блекбърн.

Напускането му идва на фона на измененията, оповестени неотдавна от основния изпълнителен шеф Джеф Безос. Той съобщи, че напуща поста на основен изпълнителен шеф, а мястото му ще бъде заето от Анди Джаси ​​през третото тримесечие на 2021 година.

Безос обаче евентуално е наясно с какво ще се занимава Блекбърн след напускането на Amazon. " Въпреки че не е напълно подготвен да показа, jblack (псевдонимът на Блекбърн в Amazon) ме държи в течение за идните му проекти и мога да ви уверя, че е доста вълнуващо!, " съобщи Безос.

Преди месец дясната ръка на Безос в Amazon Джеф Уилк също разгласи, че се отдръпва. Сред шефовете, които неотдавна се отдръпнаха от компанията, са и Стив Кесел, който отговаряше за бизнеса с физически магазини, и Мария Ренц, която беше вицепрезидент по доставките и консултант на Безос.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР