Един от силните хора в Продължаваме промяната - Демократична България

...
Един от силните хора в Продължаваме промяната - Демократична България
Коментари Харесай

Асен Василев, ПП: Залогът е диктатура или парламентарна република

Един от мощните хора в " Продължаваме промяната - Демократична България " направи забавен коментар по тематиката на деня.

След днешното връчване на мандата от президента мисля, че стана ясно какъв е залогът. Това написа съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Асен Василев във Facebook. 

След днешното връчване на мандата от президента мисля, че стана ясно какъв е залогът. Диктатура или парламентарна република. Изборът (за) в този момент е в ръцете на Народното събрание, написа Василев. 

Припомняме, че преди два часа президентът Румен Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на " Продължаваме промяната - Демократична България ", написа novini.bg. 

Президентът обаче прикани акад. Николай Денков, който е номинацията на групировката за кандидат-премиер, да " премисли " реализацията на мандата. Причина за думите на Радев бяха последните политически събития в страната, всред които са били дискредитирани и политици, и институции, в това число и на европейски представители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР