Един от създателите на емблематичното списание Егоист - журналистът и

...
Един от създателите на емблематичното списание Егоист - журналистът и
Коментари Харесай

“Територия на смисленото слово”. Дарик с ново предаване - “егоист – it’s personal”

Един от основателите на емблематичното списание " Егоист " - журналистът и културен антрополог Ивайло Цветков-Нойзи - ви кани в света на “егоист - it’s personal ”, новото радио предаване на Дарик.

Подобно на списанието, “егоист - it’s personal ” ще бъде територия на смисления диалог. Ще се дискутират тематики, свързани с просвета, поп просвета и други забавни аспекти от живота, които не са свързани с политика.

" Предаването няма да е обърнато обратно, в него няма да се споделя какъв брой беше хубаво през 1999 година, а по-скоро ще потърси своята нова публика. В списанието напълно съзнателно не сме се занимавали в директния смисъл на думата с политика. Аз считам да продължа тази линия, с цел да съблюдаваме някаква базова хигиена в радио ефира. Ще хвърлим всички нужни старания, социокултурни и всевъзможни, с цел да може това предаване, тази територия на смисленото слово да си откри и по-широка аудитория “, споделя Нойзи.



Нойзи

Първият посетител в предаването ще бъде доцент Георги Лозанов - български културолог, специалист по медии и публицистика.

Не пропускайте първото лъчение на “егоист - it’s personal ” с Ивайло Цветков-Нойзи на 07 септември 2023 година в 18:30 часа по Дарик радио.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР