Един от последните летни уикенди бихме се облекли точно така

...
Един от последните летни уикенди бихме се облекли точно така
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи за този уикенд

Един от последните летни уикенди бихме се облекли тъкмо по този начин – с полата, която вятърът нежно развява из улиците на града, с кецовете, които последния месец оставихме да „ почиват “ на топло, с обичаните, които комбинираме семпло, само че елегантно с тишърт или бяла риза, със суитшърта на обичания мъж, с цел да отскочим до най-близката пекарна и да го изненадаме с топъл кроасан.



Такива са уикендите от време на време – към момента топли, с цел да натрупаме последни летни мемоари, само че и леко хладни, с цел да се сгушим в нечии прегръдки, било то и в тези на мекия есенен пуловер, който няма самообладание да бъде разходен нехайно из новите.



А такива постоянно има – за голяма чаша следобедно капучино, за освежаваща домашна лимонада, за апетитен брънч с девойките, за свежи цветя, които да създадат стайлинга още по-слънчев, и несъмнено, за шопинг, тъй като новият сезон е добър мотив да прибавим нещо в дрешника си. Този уикенд ни чакат страхотни находки на есенното издание на, а доста от тях постоянно са на клик разстояние на.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР